Category Archives: Uncategorized

Muay Thai sport

Thai boksning kan være en kampsport af Kongeriget Thailand, der bruger stand-up placering ved siden af ​​varierede clinching teknikker. Denne fysiske og mentale disciplin, der inkorporerer kamp på skinner, betragtes som “kunsten med otte lemmer” som følge af at den er kendetegnet ved den kombinerede anvendelse af næver, albuer, knæ, skinner, der er relateret til et ærligt fysisk præparat, der frembringer en fuld -contact fighter frygtelig økonomisk. Muay Thai blev udbredt internationalt i det tyvende århundrede, når praktiserende læger slog bemærkelsesværdige udøvere af alternative kampsport. Den faglige liga styres af The Sports Association of Kingdom of Thailand (P.A.T), der er sanktioneret af samme myndighed i Kongeriget Thailand (S.A.T.) og World Muay Thai Federation (WMF) i udlandet.
Muay Thai til Thais er som hvad fodbold er for europæere. Thailandske individer er meget besatte med deres sport og stolte over at kunne introducere den til resten af ​​planeten. Broadcasted Thai Boxing kampe forventes og overvåges i hvert hjem, bygning og bar. Thailands passion for spillet ser ud til at give et smitsomt resultat på udenlandske krigere (kaldet Nak Muay Farang) FN’s agentur besøger landet for at træne under en Muay Thai-lejr. det er virkelig endobling og motiverende at træner på et sted, hvor der er en solid kærlighed til spillet blandt enkeltpersoner.
Motivation er afgørende for en anstrengende ikke desto mindre lønsom sport som denne. En fighter bør opretholde en betinget krop og roligt sind for at være klar til at lære selvforsvaret. Læring er dog lidt en del af rejsen, da mastering Muay Thai kan lide masser en masse beslutsomhed og et par hjælp fra en ærlig træner.
Thai Boxing Camps. Lejebeløb er afhængige af længden af ​​opholdet, med start fra pr. Session, pr. Dag, pr. Uge eller pr. Måned. For en masse beslutte entusiaster er Muay Thai coaching 3-12 måneders yderst godt prissat. Rumindkvartering varierer fra enkeltværelser, dobbeltværelser, lejligheder og et mesterhus, alle med kabel-tv, varmt brusebad, Wi-Fi, air-condition, pool og alternative faciliteter. Coaching omfatter Muay Thai Krabong, Jiu Jitsu, Wrestling, Grappling og Kickboxing.
Thai coaching camp i Kongeriget Thailand, ved at gøre dette har vi beføjelse til at flytte, træne, lære af og kæmpe med flere af de enkleste Muay Thai-trænere og krigere i verden. Muay Thai har set en stigning i kvaliteten af ​​individer, der ser sine fordele i MMA-arrangementer ligesom UFC, Strikeforce og Bellator.
Muay Thai coaching der passer og er tilgængelig for Mixed Martial Arts kæmper. du vil ikke se nogen højere pudeholdere end at trænerne og holdet indeholder nogle få enkleste i Kongeriget Thailand. Thailandens er ret glade for at sparke ofte og arbejde masser af clinching. Muy Thai er ikke udelukkende en sport i Kongeriget Thailand, det er spillet. Muay Thai er thailandsk kultur og den enkleste måde at leve på.

Muay Thai til personlig vækst

Muay Thai er en sport, som du kan træne, uanset hvem du er. Du tror måske, at træningen af ​​Muay Thai kun vil give dig øget viden i kampsportens verden. Men det er langt fra sagen. Selvom det er rigtigt, at du bliver en dygtig kampkunstner i den forstand, at du vil lære at forsvare dig selv, er det også sandt, at du vil kunne vokse som en person ved hjælp af Muay Thai.
Den første ting, du vil gøre som en Muay Thai-udøver, står over for din frygt for vold. Frygten for vold er en af ​​de mest potente former for frygt, som en person kan have. Og ikke mange mennesker er i stand til at håndtere denne potente form for frygt. Så hvis du klarer at erobre din frygt og vold, så vil du gøre en enorm tjeneste for dig selv med hensyn til personlig vækst.
Dette er ikke at sige, at Muay Thai er en blodsport. Der er visse regler, som du skal overholde, hvis du træner Muay Thai og hvis du laver sparring, eller hvis du laver Muay Thai kampe. Disse regler er sat på plads for at forhindre en katastrofal skade på dig eller din modstander. Men du vil stadig have en risiko for at blive såret – det er i sportens natur.
En af de bedste ting, du kan gøre i den forstand at overvinde din frygt for vold, er faktisk at gå og have en kamp mod en anden Muay Thai-praktiserende læge. Det er en ting at gå og kæmpe på sparring, og det er helt andet at gå i ringen og kæmpe i en amatør eller professionel mod en uddannet Muay Thai-praktiserende læge.
Og der er mange andre aspekter af din karakter, som du kan forbedre, hvis du træner Muay Thai. For den ene vil du øge din disciplin og mod. Du vil også lære at respektere andre mennesker og arbejde som medlem af et Muay Thai team. Så det er en meget smart ting at gøre – begynde at træne Muay Thai så hurtigt som muligt.

Muay Thai – hvordan man får det godt

Hvis du ønsker at blive god til Muay Thai og kæmper generelt, så er der få ting, du skal gøre. Denne artikel vil give dig alle oplysninger for at dette skal ske.
Det første du skal gøre er at finde en højkvalificeret, velrenommeret Muay Thai træningslejr. Hvis du kan finde de rigtige instruktører, der vil vide, hvordan du håndterer din personlige stil, så vil du være godt på vej til at mestre denne kampsport.
Den anden ting du skal gøre er at komme ofte til træning. Der er ingen faste regler om dette – men typisk vil du gerne træne så ofte som muligt, op til en vis grad. Du vil ikke skade din krop i færd med at blive god på Muay Thai, right?
Derefter vil du være fuldt fokuseret, mens du træner til opgaven ved hånden. Det er en ting at være regelmæssig på træningslejren, og det er helt andet at fokusere på, hvad du gør der. Du kunne meget godt ligge og stirre på din mobiltelefon for at slappe af mens du er der. Men det er ikke vejen til beherskelse.
Du vil gerne investere hver eneste del af din væsen i træning Muay Thai. Dette betyder at du altid hører instruktioner fra din instruktør, mens du virkelig tænker hårdt på, hvordan du bedst kan implementere dem. Og det betyder at give 100% i sparringssession og samtidig borer forskellige bevægelser.
Hvis du virkelig ønsker at overskride dine færdigheder og blive meget god til Muay Thai, så er det bedste, du kan gøre, at gå og konkurrere mod andre praktiserende. Dette kan være en meget skræmmende ting at gøre, når du overvejer det faktum, at du bliver nødt til at kæmpe med en anden uddannet person. Men hvis du virkelig ønsker at blive god – så er der ingen anden måde. Du bliver nødt til at møde din frygt og komme ind i ringen og kæmpe.
Hvis du følger ovenstående råd, er der ingen måde, hvorpå du ikke lykkes at blive en Muay Thai mester.

Sådan lærer du Muay Thai og forbedrer dit helbred

Kampsport tilbyder den bedste skole i livet til mennesker. Du vil kunne lære så mange forskellige ting, mens du træner kampsport, at dette har det fulde potentiale til at ændre dit liv til det bedre. Men der er mange forskellige kampsport, som du kan forsøge at lære, om du er tiltrukket af dette felt.
En af de bedste kampsporter, der eksisterer, af alle objektive parametre, skal være Muay Thai. Muay Thai vil tage en almindelig person – både mænd og kvinder – og det vil gøre ham eller hende til en dygtig kæmper. Dette kan dog tage meget tid – så du skal holde fast og være dedikeret og i overensstemmelse med dine træningssessioner.
Når du først besøger et Muay Thai gym, bliver du opmærksom på følgende ting. For det første, at der er mange mennesker, der træner under instruktørernes vejledning, og at de, der følger denne vejledning, er de bedste studerende. Dette betyder, at hvis du ønsker at blive god til Muay Thai, skal du følge instruktørens vejledning – forudsat at du følger vejledning fra en kvalificeret instruktør. Dernæst vil du indse, at jo længere en person træner Muay Thai, jo bedre og stærkere ser han. Så hvis du træner Muay Thai længe nok, vil du dramatisk forbedre dit helbred, og du vil se og føle dig bedre end nogensinde før.
Vær parat til at svede meget. Du vil arbejde på at perfektere forskellige Muay Thai teknikker med hver klasse, du tager i denne færdighed. Du vil lære at strejke med dine næver og albuer på forskellige måder og fra forskellige vinkler. Du vil også lære at bruge dine skinner og knæ for at gøre skade på din modstander. Du vil lære ting, som du troede, du aldrig kunne lære – kun hvis du er konsekvent og vedholdende med det.
Og det bedste ved Muay Thai er, at det er utroligt sjovt. Punching og kicking hjælper dig med at have det sjovt, og du vil indse, at træningen er i slutningen, lige da du varmer op. Hav det sjovt med Muay Thai, da du dramatisk forbedrer dit helbred på samme tid.